Burger House Onuncu Şubesini Bugün Bahçeşehir' de açıyor...

0 yorum


Burger House, ülkemizde ki onuncu şubesini Istanbul Esenyurt ( Bahçeşehir ) Akbatı AVYM ( Alış Veriş Yaşam Merkezi ) Restaurantlar sokağında bugün Saat 14.00 de   hizmete açıyor. Açılışa, tüm Burger House severler birlikteliğinde Türk gastronomisinin ileri gelenleri ile medya ve sanat Dünya'sının ünlü isimlerinin katılımı beklenmektedir.



Burger House “ Söylemiyoruz, iddia ediyoruz; Şehrin en iyi burger’ini biz yapıyoruz” sloganıyla lezzet ve kalite farkını ülkemizde alışa gelmedik mekân ve servis konseptiyle beğenimize sunmaktadır.


Hiçbir katkı maddesi olmayan %100 dana eti kullanılan burgerlerde İngiltere'den özel reçetelerle TJ FAST FOOD tarafından tedarik edilen ve özel olarak hazırlanan soslar kullanılmaktadır... Özellikle Burger House lezzetli patatesleri   ise  Dünya'nın ünlü markaları Lambweston, Mccain ve Wersing'in özel reçetelerine göre hazırlanmaktadır.



Mönü çeşitliliği;

Klasik burger menüsünün devamında; Quesadilla Burger, Bacon Cheese Burger, Steak Cheese Burger, Garlic Mushroom Burger, Blue Cheese Burger, Casablanca Burger, Milano Burger gibi değişik burger tatlarının yanında Atıştırmalık, Steak House, Salata ve tatlı menü çeşitliliğini de bulabileceğiniz ve yerken kendinizi kaybedeceğiniz bir mekân Burger House Bahçeşehir.


Mekanın  sıcak ve soğuk içecek çeşitlerinin yanında vitamin barı da bulunuyor...



Leave a Reply

Popüler

 
UNION food & drink © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here