" 3. Chef Star " Oscar ödülleri yarışması başladı

0 yorum


Chef Clup / Akdeniz Turizm Aşçılar Birliği tarafından MCF Ajans destekligerçekleştirilecek olan " 3. Chef Star " Oscar ödülleri yarışması, 10-11 Mart 2011 tarihleri arasında Antalya - Türkiye " Cam Piramit " kongre ve fuar merkezinde gerçekleştirilecektir.

14 Hotel, 14 Üniversite, 14 Lise, 14 Junior Chef, 14 Heykel-Güzel Sanatlar, 1 Engelli Chef’in katılacağı yarışmada ekipler içerisinde en iyi performansı gösterenler 7 farklı dalda “En İyi F&B, Sous Chef, Patisserie Chef, Sosyer Chef, Garson, Komi ve Steward “ olarak ödüllerini alacaklardır, gecenin sonunda yarışmanın starı olan Hotel, Üniversite ve Turizm Otelcilik Okullarına 2 m boyunda Chef Star Heykeli verilecektir. Gala Gecesinde Tuğba Özay konseri ve sürpriz şovlar takdim edilecektir.

Chef Club Bşk Ali SELEK 'in " 3. Chef Star " Oscar ödülleri yarışma  mesajı ;


Çok Kıymetli Meslektaşlarımız, Değerli turizm çalışanları..


Chef Club / Akdeniz Turizm Aşçılar Birliği tarafından MCF Ajans destekleri ile bu yıl 10-11 Mart 2012 tarihlerinde 3.sü gerçekleşecek olan Chef Star 2012 Mutfak Oskarları Yarışması ile Ülkemizin en değerli kültürü olan Mutfak Sanatına ve Aşçılık Mesleği’ne destek vererek hak ettiği noktaya taşınması açısından çok önemli bir organizasyonu gerçekleştirmek üzereyiz .


Turizmin başkenti Antalya‘mız da her yıl düzenlenen Altın Portakal Film Festivali ile önümüzdeki yıllarda Turizm ve Gastronomi Festivali olabilecek konsepti ile tüm gastronomi camiamızı bir araya getirecek olan yarışmamız Siz değerli dostlarımızın desteği ile festival havasında geçmesini arzu etmekteyiz.


Chef Star Yarışmasına olan yoğun ilgi ile ve özellikle gelecek yıllarda mesleğimize yön verecek genç kardeşlerimizin ciddi katılım yapmaları bizleri çok sevindirmiş olup, Chef Star Yarışmasının hak edenin hakkını aldığı nadir yarışmalardan birisi olduğunu göstermektedir.


Ülkemiz turizmine katkı sağlayan Yatırımcılarımız, Yöneticilerimiz, Genel Müdürlerimiz ve tedarikçi firma yöneticileri ile Yarışmaya katılan Oteller, Okullar ve Bireysel katılımcıların bir arada olduğu, eğlenceli, keyifli ve güzel zamanların geçirileceği organizasyonda tüm dostlarımızı yanımızda görmekten Şahsım ve bu güzel organizasyona emek harcayan yarışma komitesi adına çok mutlu olacağımızı tüm samimiyetimle belirtmek isterim.


Değerli Yarışmacılar, Kıymetli dostlarım ; Sözlerimi bitirmeden önce Antalya da görev yapan mesleğinin zirvesindeki çok değerli Şeflerim ile birlikte koordineli çalışarak en ufak bir hatanın ve pürüzlerin yaşanmaması için uzun zamandır çalışmalarını yaptığımız yarışmamıza katılım yaparak birinizin değil hepinizin şampiyon olduğunuzu belirtmek isterim. Antalya’mızda Sizleri en iyi şekilde ağırlayabilirsek ne mutlu bize.


Chef Star Yarışması’nda görev alan komite Üyelerimize, desteklerini bizden esirgemeyen çok değerli sponsor firmalarımız, kıymetli yöneticilerine ve gece gündüz çalışan MCF Ajansımızın nadide çalışanlarına teşekkür bir borç bilirim.


Sonsuz saygılarımla

Ali SELEK
Chef Club Aşçılar Birliği
Yönetim Kurulu Başkanı


Yarışma ile ilgili ayrıntıları Chef Club web sitesinden izleyebilirsiniz.

.

Leave a Reply

Popüler

 
UNION food & drink © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here